Over ons

Bevriend vanaf de jaren '70 zijn wij gepassioneerd van muziek en de apparatuur om dit zo natuurgetrouw mogelijk te beleven. Van platenspeler, bandrecorder, cassettedeck, videorecorder naar de huidige (sa)cd spelers, DVD/Blu-ray multispelers tot en met streaming audio. De hele techniek zien ontwikkelen, gevolgd en uitvoerig getest. Daarom mogen we ondertussen beweren uitgebreide kennis en meer dan 40 jaar ervaring te hebben om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hans vanuit technische opleidingen direct begonnen met het bouwen van z'n eerste buizenversterker 'de fidelio versterker van Amroh' en later buizenversterkers van Dynaco tot en met zelf gebouwde luidsprekers. Jos vanaf 2001 bevriend met Ton van de Meerendonk (Meerview audio en homecinema te Eindhoven) is vanuit deze speciaalzaak zich professioneler gaan ontwikkelen in deze branche.

Helaas is Ton in mei 2009 overleden en hebben we zijn zaak tot maart 2010 voortgezet totdat de deuren sloten. Vanaf dat moment is het 'vuurtje' aangewakkerd en hebben we besloten onze hobby naar voorbeeld van Ton, op een kleinschalige en persoonlijke wijze een meerwaarde te geven door de onderneming HJ hifi op te zetten.

Hans

Behalve naar muziek luisteren, bouw en/of modificeer ik zelf apparatuur met als doel hoge kwaliteit te verkrijgen voor een redelijke prijs.

U kunt contact met me opnemen via het contact formulier op deze site of door me te mailen via info@hjhifi.nl

Mobiel ben ik bereikbaar op 06-22314094. U kunt me bereiken tot 22.00 uur.

Hans   van  HJ- hifi   Eindhoven

Jos

Muziek is mijn passie en de rode draad in mijn bestaan. Luisteren naar muziek, concerten bezoeken, dansen en in m'n jonge jaren DJ geweest. Mijn belangstelling gaat uit naar alles wat met muziek te maken heeft. Muziek ontroert en ontspant me iedere dag.

U kunt contact met me opnemen via het contact formulier op deze site of door me te mailen via info@hjhifi.nl

Mobiel ben ik bereikbaar op 06-51498525. U kunt me bereiken tot 22.00 uur

Jos    van   HJ- hifi    Eindhoven