Onze Merken

Advance Paris

Een vooruitstrevende Franse producent van hoogwaardige stereo apparatuur. O.a. stereoversterkers met DAC, streaming en digitale ingangen.

Acoustic Energy

Uitstekende speakers van Engelse makelij. Mooie afwerking en prima prijs/kwaliteit.

Canton

Luidsprekersystemen zowel actief (smart) als passief voor elke inrichting in brede prijsklasse tot en met de Reference K serie.

Cocktailaudio

Multiplayer, netwerkstreamer, NAS en server tegelijk. Cocktail audio maakt veelzijdige en hoogwaardige audio apparatuur.

Elac

Luidsprekersystemen zowel actief als passief met hun befaamde Jet-tweeter voor een zijde zacht en zeer gedetailleerd hoog. Ook voor hoogwaardige (Roon) streamers/server, bekabeling, draaitafels en versterkers.

Leak

Beroemde Engelse stereo-set in retro walnoot uitvoering. Met alle actuele technieken zoals HDMI-Arc, analoge en digitale ingangen, Bluetooth met aptX. Een bijpassende set in dezelfde kleur zijn de luidsprekers van Wharfedale, de Linton Heritage 85e Anniversary 

Oehlbach

Bekabeling, interlinks en toebehoren. Indien gewenst op klantspecificatie gemaakt.


Ortofon

Hoogwaardige draaitafel accessoires, elementen en naalden.

Sangean

(tafel)radio's met internet en DAB+ functionaliteit.

Thorens

Hoogwaardige design draaitafels. Al meer dan 130 jaar een begrip.


Wharfedale

Beroemde Engelse luidspreker fabrikant. Ter ere van het 85 jarige jubileum zijn de Linton Heritage in retro walnoot uitvoering uitgebracht. Samen met de Leak stereo 230 set in dezelfde houtkleur een geweldig klinkende combinatie.

Yamaha

Yamaha biedt een brede collectie van uitstekende versterkers, draaitafels, hifi systemen tot aan toonaangevende home theater oplossingen.