Een unieke werkwijze

Wij pakken het anders aan!

Bj ons geen media-/webwinkel gevuld met een 'overdosis' aan producten. Géén groot pand waarin muziek verandert in galm en bonkende bassen.

  • Afspraak: Je maakt met ons een afspraak, dat kan dagelijks tot 22.00 uur met uitzondering van zon- en feestdagen,  waarbij je de keuze hebt een bezoek in onze luisterruimte voor een oriënterend gesprek, of bij je thuis om je situatie te bekijken. 
  • Tijdens je bezoek in onze luisterruimte kunnen we demonstreren en laten zien wat er allemaal mogelijk is en je wensen doornemen.

  • Luistersessie: Op basis van het oriënterende gesprek maken wij een opstelling van apparatuur in onze luisterruimte die uitgebreid beoordeeld en getest kan worden in een rustige omgeving. We zijn ruim voorzien in muziek en film, uiteraard kun je de eigen thuiscollectie meenemen. 

Echte service!

  • Mogelijkheid thuis uit te proberen: We proberen zoveel mogelijk tijdens het oriënterende gesprek of bij het thuisbezoek een indruk te krijgen wat de plaatsingsmogelijkheden zijn en hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Zodra de keuze is bepaald bieden wij je de mogelijkheid om de apparatuur, eventueel met een alternatief, bij je thuis aan te sluiten, te demonstreren en uit te proberen. Op deze manier sluiten we zoveel mogelijk teleurstellingen uit. Vraag naar de voorwaarden.
  • Bezorgen en aansluiten: Binnen een straal van 50 km bezorgen, installeren en regelen we de aangekochte apparatuur gratis af en geven we je uitleg over de werking. Bestaande apparatuur sluiten we daarbij voor je aan. Bekabeling kunnen we zelf 'op maat' voor je maken. Vraag naar de voorwaarden.

Voor en door liefhebbers

  • Geboren uit liefhebberij, en nog steeds ligt daar de nadruk op, zijn wij HJ-hifi in 2012 gestart om een afgestemde dienstverlening in een huiselijke sfeer te kunnen bieden.

  • Bij ons vind je een luisterend oor en voorlichting over zaken die er werkelijk toe doen; echte service. En...het belangrijkste: wij mogen intussen beweren uitgebreide kennis en ervaring te bezitten over onze producten en hoe die bij jou het beste tot hun recht komen.