Wekom op onze website

Bevriend vanaf de jaren '70 zijn wij gepassioneerd van muziek en de apparatuur om dit zo natuurgetrouw mogelijk te beleven.

Van platenspeler, bandrecorder, cassettedeck, videorecorder naar de huidige (sa)cd spelers, DVD/Blu-ray multispelers tot en met streaming audio via Wifi en/of bluethooth. De hele techniek zien ontwikkelen, gevolgd en uitvoerig getest. Daarom mogen we ondertussen beweren uitgebreide kennis en meer dan 35 jaar ervaring te hebben om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hans vanuit technische opleidingen direct begonnen met het bouwen van z'n eerste buizenversterker 'de fidelio versterker van Amroh' en later buizenversterkers van Dynaco tot en met zelf gebouwde luidsprekers.

Jos, vanaf 2001 bevriend met Ton van de Meerendonk (Meerview audio en homecinema te Eindhoven) is vanuit deze speciaalzaak zich professioneler gaan ontwikkelen in deze branche. Helaas is Ton in mei 2009 overleden en hebben we zijn zaak tot maart 2010 voortgezet totdat de deuren sloten.

Vanaf dat moment is het 'vuurtje' aangewakkerd en hebben we besloten onze hobby naar voorbeeld van Ton, op een kleinschalige en persoonlijke wijze een meerwaarde te geven door de onderneming HJ hifi op te zetten.     

Hans

Hans;

Gehuwd en vader van twee dochters en een zoon.

Behalve naar muziek luisteren, bouw en/of modificeer ik zelf apparatuur met als doel hoge kwaliteit te verkrijgen voor een redelijke prijs.

U kunt contact met me opnemen via het contact formulier op deze site of door me te mailen via hans@hjhifi.nl

Mobiel ben ik bereikbaar op 06-22314094. Op werkdagen alleen in de avonduren tot 22.00 uur. In het weekend ook overdag.

Jos;

Gehuwd en vader van twee dochters. Inmiddels mag ik me 'opa' noemen met twee prachtige kleindochters en een kleinzoon.

Behalve naar muziek luisteren en hifi apparatuur heb ik ook veel gedanst. In m'n jonge jaren DJ geweest en als 50 plusser me het percussie spelen eigen gemaakt. Mijn belangstelling gaat uit naar alles wat met muziek te maken heeft. Muziek ontroert en ontspant me iedere dag.

U kunt contact met me opnemen via het contact formulier op deze site of door me te mailen via jos@hjhifi.nl

Mobiel ben ik bereikbaar op 06-51498525. Op werkdagen alleen in de avonduren tot 22.00 uur. In het weekend ook overdag.