Wekom op onze website

Onze unieke werkwijze.

Bj ons geen media-/webwinkel gevuld met een 'overdosis' aan producten.Géén groot pand waarin muziek verandert in galm en bonkende bassen.

Wij pakken het anders aan!

  • Afspraak: Je maakt met ons een afspraak waarbij je de keuze hebt dat we je thuis bezoeken of dat je in onze showroom komt voor een eerste oriënterend gesprek. Tijdens je bezoek kunnen we demonstreren en laten zien wat er allemaal mogelijk is en de wensen met je doornemen. De afspaken en luistersessies kunnen in de avonduren en in het weekend worden gepland, wij stellen ons daarin flexibel op.
  • Luistersessie: Op basis van het oriënterende gesprek maken wij een opstelling van apparatuur in onze luisterruimte die uitgebreid beoordeeld en getest kan worden in een rustige omgeving. We zijn ruim voorzien in muziek en film, uiteraard kun je de eigen thuiscollectie meenemen.
  • Mogelijkheid thuis uit te proberen: We proberen zoveel mogelijk tijdens het oriënterende gesprek of bij het thuisbezoek een indruk te krijgen wat de plaatsingsmogelijkheden zijn en hoe deze 'geoptimaliseerd' kan worden. Zodra de keuze is bepaald bieden wij je de mogelijkheid om de apparatuur, eventueel met een alternatief, bij je thuis aan te sluiten, te demonstreren en uit te proberen. Op deze manier sluiten we zoveel mogelijk teleurstellingen uit. Vraag naar de voorwaarden.
  • Bezorgen en aansluiten: Binnen een straal van 50 km bezorgen, installeren en regelen we de aangeschafte apparatuur gratis af en leggen we de werking aan je uit. Bestaande apparatuur sluiten we daarbij voor je aan. Bekabeling kunnen we zelf 'op maat' voor je maken. Vraag naar de voorwaarden.
  • Geboren uit liefhebberij, en nog steeds ligt daar de nadruk op, zijn wij HJ hifi gestart om een afgestemde dienstverlening in een huiselijke sfeer te kunnen bieden.
  • Bij ons vindt je een luisterend oor en voorlichting over zaken die er werkelijk toe doen; echte service. En...het belangrijkste: wij mogen intussen beweren uitgebreide kennis en ervaring te bezitten over onze producten en hoe die bij jou het beste tot hun recht komen.

Voor en door liefhebbers. Dat is HJ hifi.